Sense fotos i gairebé sense crònica

dilluns, 11 de gener de 2010

Malgrat no hi ha fotos per deixar constància, hi ha hagut trobada. De teixir, hem teixit poc. Xerrant, xerrant, ens han donat les nou del vespre. Sense fotos, i amb la meva mala memòria, intento fer una crònica, el més digna que pugui.

Zelthia està fent un coll per al seu pare amb una preciosa llana de color verd-blava. Hormiguica ja ha acabat la primera manyopla de l'anterior trobada i ja té molt avançada la segona. Francesca està intentant reproduir la parella d'un mitjó per al seu xicot (talla 45!). Marga va avançant el xal negre de l'última trobada. I Ramon, com no, la flassada per a nadó.

Fins dilluns vinent i feliç setmana.

Sin fotos y casi sin crónica

Aunque no hay fotos para dejar constancia, ha habido quedada. De tejer, hemos tejido poco. Hablando, hablando, nos han dado las nueve de la noche. Sin fotos, y con mi mala memoria, intento hacer una crónica, lo más digna que pueda.

Zelthia está haciendo un cuello para su padre con una preciosa lana de color verde-azul. Hormiguica ha acabado la primera manopla de la anterior quedada y ya tiene muy avanzada la segunda. Francesca está intentando reproducir la pareja de un calcetín para su chico (¡talla 45!). Marga va avanzando el chal negro de la última quedada. Y Ramon, como no, la manta para bebé.

Hasta el lunes que viene y feliz semana.

2 comentaris:

Alba ha dit...

Sense fotos, sense fotos!

Ja us trobo a faltar xicotets...

albis ha dit...

Per cert, sóc jo (albis), que he comentat amb una de les meves múltiples comptes de correu... ains.