Primera trobada del 2010...

dilluns, 4 de gener de 2010

Una trobada tranquil·la i amb bona companyia, on els Reis (els Borbons, no!) han pres part del protagonisme.

La Sra Trini està teixint, a ganxet, un pitet.


Marga va avançant un xal. S'havia de concentrar força ja que la llana és de color negre. De fet, diu que hi havia un petit error a l'inici, però era molt difícil de veure.


Albis ha arribat atabalada d'una tarda de compres a l'FNAC. Va avançant el jersei per al seu xicot, aquest cop sense errors. El color, maco, maco.


Hormiguica segueix teixint, i a quina velocitat, unes manyoples. Deu tenir bons contactes o s'ha portat molt bé, ja que els Reis li han avançat el regal: un lector de llibres electrònics que ha temptat a més d'un. Quina pijada!


I Ramon va avançant, poc a poc, la flassada per a nadó. Espabila't que només et queden 4 mesos!


Aprofitem per desitjar-vos un genial any 2010. Fins dilluns vinent.

Primera quedada del 2010...

Una quedada tranquila y en buena compañía, donde los Reyes (¡los Borbones, no, los otros!) han tenido su parte de protagonismo.

La Sra Trini está tejiendo, a ganchillo, un babero. Marga va avanzando un chal. Se tenía que concentrar mucho al ser la lana de color negro. Dice que había un pequeño error al inicio, pero era muy difícil de ver. Albis ha llegado atabalada de una tarde de compras en el FNAC. Va avanzando el jersey para su pareja, esta vez sin errores. El color, muy bonito. Hormiguica sigue tejiendo, y a qué velocidad, unas manoplas. Debe tener buenos contactos o se ha portado muy bien, ya que los Reyes le han avanzado el regalo: un lector de libros electrónicos que ha tentado a más de uno. ¡Qué pijada! Y Ramon va tejiendo, poco a poco, la manta para bebé. ¡Espabílate que sólo te quedan 4 meses!

Aprovechamos para desearos un genial año 2010. Hasta el próximo lunes.

3 comentaris:

greta ha dit...

Tu si que eres veloz, Lo de los reyes vale...los borbones no, pero los de oriente estos si que molan, yo de ti en cualquier caso escribiría la carta por si acaso, por lo de la magia...igual funciona. petons

Martins ha dit...

Bona crònica, encara us segueixo llegint cada setmana!!

Hormiguica ha dit...

De buena nada, una pesada!! eso es lo que he sido!! jajajaa