Embarassos i llanes

dilluns, 1 de febrer de 2010

Poc a poc, les nostres embarassades han anat tenint uns nadons ben bufons. Aquesta tarda ha vingut Martin's en un avançat estat de gestació. De fet, ja ha sortit de comptes i tots estàvem preparats per fer de llevadores a l'orxateria. Per cert, "habemus" nom: Marc! Ànims, noia, tot anirà fantàstic.

Martin's està fent un "Garter sticht baby kimono" per en Marc. (No, Martin's, no, no et pots endur la labor a l'hospital i tampoc pots teixir i donar el pit alhora. O sí?).


Nutsue ens ha visitat un moment. Li ha portat a la Martin's aquest fantàstic regal: un "Baby surprise". Veient la fotografia, sobren comentaris. Impecable!


La Sra Trini està fent a ganxet un cobre-llit per a llit gran.


Araceli, també a ganxet, està treballant un projecte de xal.


Hormiguica està teixint un "Revontuli shawl". Noia, quina productivitat! Ja dorms?


Marga està teixint un xal de color negre. Una altra que no dorm!


I, Ramon, ja està acabant la flassada per a nadó. Al final, no sabem si la flassada es convertirà en una altra cosa.


I fins aquí la crònica. Feliç setmana i fins dilluns vinent.

Embarazos y lanas

Poco a poco, nuestras embarazadas han ido teniendo unos bebés bien guapos. Esta tarde nos ha visitado Martin's en un avanzado estado de gestación. De hecho, ya ha salido de cuentas y todos estábamos preparados para hacer de comadronas en la horchatería. Por cierto, "habemus" nombre: Marc! Ánimos, chica, todo irá genial.

Martin's está haciendo un "Garter sticht baby kimono" para Marc. (No, Martin's, no, no te puedes llevar la labor al hospital y tampoco puedes tejer y dar el pecho a la vez. ¿O sí?).

Nutsue nos ha visitado un momento. Le ha traído a Martin's este fantàstico regalo: un "Baby surprise". Viendo la fotografía, sobran comentarios. ¡Impecable!

La Sra Trini está haciendo a ganchillo un cubrecamas para una cama grande. Araceli, también a ganchillo, está trabajando un proyecto de chal. Hormiguica está tejiendo un "Revontuli shawl". Chica, ¡que productividad! ¿Ya duermes? Marga está tejiendo un chal de color negro. ¡Otra que no duerme!. Y, Ramon, ya está acabando la manta para bebé. Al final, no sabemos si la manta se convertirá en otra cosa.

Y hasta aquí la crónica. Feliz semana y hasta el próximo lunes.

9 comentaris:

ander ha dit...

Es veu tot genial!!! Ja no us diré més que el proper dilluns vindré, perquè està vist que sempre es complica la cosa. Millor us dic fins aviat!!!

albis ha dit...

Marc, quin nom tan bonic!! Ja em pensava que s'hauria d'assistir a un part a BK, perquè la Marta ja està a puntet de caramel!

Molt macos tots els projectes, però vull fer "hincapie" al revontuli de la Noemí. Quina velocitat!! La setmana passada portava 7 o 8 voltes, només!!!

Per cert, què xulo el BSJ, quina passada de regal!

ramon ha dit...

Sí, noia, li haurem de dir la "hormiguica atòmica".

Hormiguica ha dit...

Jajaja, que exagerados!!

La verdadera máquina es Albis, que aun con exámenes por medio le da tiempo a hilar y terminar calcetines.

Anònim ha dit...

Hola, soy Alejandra que he vuelto a olvidar mi contraseña del blog. Enhorabuena a las embarazadas. Las clases de catalán me tienen alejada de las tardes de lunes y las echo muchíiiisimo de menos. En cuanto termine las clases vuelvo. Un saludo a todos los tejedores. Hasta pronto.

timefortea@blogspot.com ha dit...

Qué trabajos tan preciosos!

cybernekanekane ha dit...

Holaaaaaa, He creado un blog para las quedadas de punto de Zaragoza, (nos llamamos KNITTINGDEPENDENCIA) para ver si me podéis poner el link. Yo haré lo propio en cuanto saque un rato. Un besote, muakkkkkkkkkkkkk

cybernekanekane ha dit...

Ups, que no he puesto el link. www.knittingdependencia.blogspot.com

Muchas gracias.

BK ha dit...

Hola Nekane,

Ja esteu enllaçades!

Records.