Trek-knitting a La Mola

diumenge, 20 de setembre del 2009

Avui diumenge, BK s'ha traslladat a la muntanya. Trek-knitting? Doncs sí. Acrònim format per la combinació de dues de les nostres aficions: teixir i muntanyisme. Hem escollit un cim proper i fàcil: La Mola (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac).




Sortim de Barcelona a les nou del matí: Marga, Martin's, Nutsue, Enerbyknits i Ramon. A les deu deixem el cotxe al Coll d'Estenalles, punt de sortida de l'excursió. Gaudim d'una bona caminada (6 km, 2 h 30 mn), xerrant tot el camí. Arribem al monestir, consagrat a Sant Llorenç, d'estil romànic, on dinem. Després de dinar, traiem les agulles i la llana, i ens posem a teixir.

Marga està teixint una gorra per al fill d'uns amics.


Martin's ha començat un divertit i original Skulls Baby Set.


Nutsue seguia teixint el foliage shawl.


Enerbyknits ja té gairebé acabada la reproducció d'uns sostenidors dels anys vint.


I Ramon va avançant la flassada per a nadó.


A les cinc desfem el camí, a bon ritme ja que amenaça pluja. Arribem a Barcelona plovent a bots i barrals. Un dia deliciós.


Hoy domingo, BK se ha trasladado a la montaña. Trek-knitting? Pues sí. Acrónimo formado por la combinación de dos de nuestras aficiones: tejer y montañismo. Hemos escogido una montaña próxima y fácil: La Mola (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac).

Salimos de Barcelona a las nueve de la mañana: Marga, Martin's, Nutsue, Enerbyknits y Ramon. A las diez dejamos el coche en el Coll d'Estenalles, punto de salida de la excursión. Disfrutamos de una buena caminata (6 km, 2 h 30 mn), hablando todo el camino. Llegamos al monasterio, consagrado a Sant Llorenç y de estilo románico, donde almorzamos. Después de comer, sacamos las agujas y la lana, y nos ponemos a tejer.

Marga está haciendo un gorro para el hijo de unos amigos. Martin's ha empezado un divertido y original Skulls Baby Set. Nutsue seguía tejiendo el foliage shawl. Enerbyknits ya tiene casi acabada la reproducción de unos sostenes de los años veinte. Y Ramon va avanzando la manta para recién nacido.

A las cinco deshacemos el camino, a buen ritmo ya que amenaza lluvia. Regresamos a Barcelona lloviendo a cántaros. Un día precioso.

6 comentaris:

greta ha dit...

repetición de post en http://acopdull.blogspot.com/2009/09/la-mola-des-del-coll-destenalles.html

Maquina, eso es lo que eres una maquina, gracias por la excursión, ha sido un buen día disfrutando de buena compañía, buena conversación, vistas espectaculares, buena comida, un buen ratito de kniting y casi casi un remojon. Y después de todo eso se que tengo piernas por lo que me duelen.
Aun y así hay que repetir.

Un peto

www.mcarmenfaura.blogspot.com ha dit...

Me apunto a esas excursiones cuando vaya a Barna.

Me encanta la montaña y hacer punto. Y la comida en la montaña sabe mejor.

Un petò des-de València

Lua ha dit...

Aaaaaaaaai, quina enveja! deurieu passar-ho estupendament!!!
Me n'alegro que anés tant be!
Un petonas a tots!!!!

Lourdes ha dit...

Avui després de moltes setmanes ma mare i jo hem pogut anar a la trobada de BK... però la nostra sorpresa ha sigut que no hi havia ningú...alguns deurien estar descansant de l'excursió...i altres enfeinats... finalment, abans de marxar han vingut tres dones que era el primer cop que venien: la Mònica, la Norma i la Rosa, són adictes al patchwork i han vingut per aficionar-se al punt... ESPEREM QUE LA PROPERA TROBADA I SIGUEM MÉS!!! I AIXÍ MÉS RIUREM, NO???

PTNS

mkazumi ha dit...

ah, quina enveja! Jo m'apunto a la propera! Encara que se m'està acudint fer un finde-trek-knitting, que no estaria malament :D

DIDAL BLAU ha dit...

Hola, primer de tot agraïr a la Lourdes i la seva mare l'acollida tan fantastica que varen fer-nos en representacio dels BCN Knits GRACIES NOIES!!!!!
Sabem que el dia anterior va haber una trobada i no va haber gaire quorum dilluns.
En qualsevol cas mirarem de coneixer-vos un altre dilluns (potser el vinent ;-) i com diu la Lourdes vindrem a passar una bona estona.
Ens veiem,
Monica (Didal Blau), Norma i Rosa Mari.