I estrenem nou disseny!

dilluns, 2 de febrer del 2009

Com heu observat darrerament, el bloc ha anat prenent un nou disseny gràcies a la participació de diversos membres de BK! Tanmateix, el bloc encara no està totalment acabat, i segueix obert a nous suggeriments i millores.

Exàmens, pluja, refredats? L'assistència d'avui no ha estat de les més nombroses. Tot i això, hi havia força ganes de teixir.

Avui han vingut per primer cop la Mª Jesús i la Lourdes. Les vàrem conèixer a la trobada extraordinària del passat 25 de gener a Can Fabra (Sant Andreu). Estan teixint un jersei per a nadó de color groguenc i unes butxaques per a una bata, respectivament.


Kazumi, a la que esperem que li hagin anat molt bé els exàmens, està teixint dos projectes a l'hora: un coll amb llana Mondial Merino Maxi i un xal-bufanda.


La Marga, com podeu veure a la foto i en anteriors cròniques, s'està convertint en tota una experta en mitjons. I mitjons també està teixint Martin's.


Finalment, la Carmen ha començat el cos del cardigan amb un cabdell de cotó i seda de Barcelana de color blau, mentre que en Ramon ja està acabant la Ribbed scarf amb llana-seda de color negra.


I fins aquí la crònica!


¡Y estrenamos diseño nuevo!

Como habéis podido observar, el blog ha ido tomando un nuevo diseño gracias a la participación de diversos miembros de BK! Sin embargo, el blog aún no está totalmente finalizado, y sigue abierto a nuevas sugerencias y mejoras.

¿Exámenes, lluvia, resfriados? La asistencia de hoy no ha sido de las más numerosas. Pero había muchas ganas de tejer.

Hoy han venido por primera vez Mª Jesús y Lourdes. Las conocimos en la quedada extraordinaria del pasado 25 de enero en Can Fabra (Sant Andreu). Están tejiendo un jersey para recién nacido de color amarillo y unos bolsillos para una bata, respectivamente.

Kazumi, a la que esperamos que le hayan ido bien los exámenes, está tejiendo dos proyectos a la vez: un cuello con lana Mondial Merino Maxi y un chal-bufanda.

Marga, como podéis ver en la foto y en anteriores crónicas, se está convertiendo en toda una experta en calcetines. Y calcetines también está tejiendo Martin's.

Finalmente, Carmen ha empezado el cuerpo del cardigan con un ovillo de algodón y seda de Barcelana de color azul, mientras que Ramon ya está acabando la Ribbed scarf con lana-seda de color negra.

¡Y hasta aquí la crónica!

7 comentaris:

Belen ha dit...

que el ramon ja està agafant la seva bufanda???
uaauuuuu! fora bromes, ja tinc ganes de veure-la...

petons!

pd:ah! bona crònica i bona feina amb el blog!

Isa ha dit...

Muy chulo el nuevo diseño.

Echo en falta algunos enlaces en el apartado "miembros", ¿con qué criterio se han seleccionado? Me parece muy injusto que no aparezcan ni siquiera las fundadoras del grupo.

ramon ha dit...

Hola Isa.

M'alegro molt que t'agradi el nou disseny, el qual està obert a noves millores.

Al fer un canvi de plantilla es va perdre molta informació de la barra lateral. Sembla que passa sovint quan la plantilla no és pròpia de blogger. Per a nosaltres, va ser una sorpresa.

El tema de membres i recursos no està acabada i, a mesura que la trobem, la incorporem.

Disculpeu aquest error, que esperem tenir solucionat el més aviat possible.

Isa ha dit...

Gràcies, Ramon, per l'aclaració.

ramon ha dit...

No es mereixen, Isa.
Espero veure't aviat per BK!

Isa ha dit...

Uf, la cosa està difícil! Visc a 45km de Barcelona, el meu marit plega de treballar a quarts de set a Barcelona (abans anava fins l'hora que ell plegava i em venia a buscar, però treballava fins més tard) i no em donaria temps d'estar-m'hi gaire, i ja tinc dos fills, l'Arnau que va a la guarde del poble i l'Anna que encara no té dos mesos. Potser a la pròxima que féu en cap de setmana a Sant Andreu.

P.D. Jo no havia dit això dels links per mi, que jo he anat ben poc temps a les quedades.

Nutsue ha dit...

Ohhh! m'agrada molt el nou disseny del blog! Felicitats equip, heu fet molt bona feina!