Millorant...

dilluns, 26 de gener de 2009

Comencem la crònica informant-vos que el bloc està en procés de millora. Com diu la Bruxa, "estamos trabajando en ello" i, segur, que quedarà realment maco. S'accepten tota classe de suggeriments i comentaris. Totes les aportacions seran molt benvingudes.

És època d'exàmens, i això es nota en l'assistència. Molta sort, noies!

Avui hem començat a veure algun projecte nou. La Belén, per exemple, està en els inicis d'uns mitjons de color marró. Coneixent-la, segur que dilluns vinent els portarà acabats. Ha passat un moment la Queta que avui no portava cap projecte, però hem xerrat una bona estona.


La Carmen segueix teixint una màniga de cotó i seda de Barcelana d'un color blau ben bonic. La Piti està avançant els Neverending socks amb una llana molt maca on dominen els grisos. Amb la Carmen i la Piti hem estat parlant sobre els Estats Units. Un gran país, sens dubte. A la mateixa fotografia, es poden veure uns mitjons que està teixint Sunsun, i que estan en fase embrionària. Per cert, portava una jaqueta de punt feta per ella. Espectacular.La Marga s'està convertint en una autèntica especialista en mitjons. I aquí en tenim una mostra. La seva filla, la Nina, amb la tècnica amigurumi, està teixint aquest pollet... o és un pingüí? El debat està obert. Finalment, en Ramon segueix teixint la Ribbed scarf de color negre, que alguna simpàtica ja ha batejat com a Neverending scarf.
I fins aquí la crònica d'avui.


Mejorando...

Os informamos que el blog está en proceso de mejora. Como dice
Bruxa, "estamos trabajando en ello" y, seguro, que quedará realmente bonito. Se aceptan toda clase de sugerencias y comentarios. Todas las aportaciones serán muy bienvenidas.

Es época de exámenes, y se ha notado en la asistencia. ¡Mucha suerte, chicas!

Hoy hemos empezado a ver algún proyecto nuevo. Belén, por ejemplo, está en los inicios de unos calcetines de color marrón. Conociéndola, seguro que el próximo lunes los traerá acabados. Ha pasado un momento Queta, que hoy no traía ningún proyecto, pero hemos conversado un buen rato.

Carmen sigue tejiendo una manga de algodón y seda de Barcelana de un color azul muy bonito. Piti está avanzando los Neverending socks con una lana muy bonita donde dominan los grises. Con Carmen y Piti hemos estado hablando de los Estados Unidos. Un gran país, sin duda. En la misma fotografía, se pueden ver unos calcetines que está tejiendo Sunsun, y que están en fase embrionaria. Por cierto, llevaba una chaqueta de punto hecha por élla. Espectacular.

Marga se está convertiendo en una auténtica especialista en calcetines. Y aquí tenemos una muestra. Su hija, Nina, con la técnica amigurumi, está tejiendo este pollito... ¿o es un pingüíno? El debate queda abierto. Finalmente, Ramon sigue tejiendo la Ribbed scarf de color negro, que alguna simpática ya ha bautizado como Neverending scarf.

Y hasta aquí la crónica de hoy.

7 comentaris:

albis ha dit...

Pocs però ben avinguts!

Bona crònica, ens veiem aviat!

Amparo ha dit...

Hola!!
Mi sugerencia es que no quitéis los enlaces a los blogs de los participantes... ;)

Pushka ha dit...

Amparo, gracias por la sugerencia pero como habrás observado se están produciendo cambios en el blog y temporalmente esos enlaces no estarán disponibles, pero paciencia que todo llega :)

Jack Laguna ha dit...

Aviso.. que no solo las mujercitas tienen examenes...

Amparo ha dit...

Hola!!
Ya he visto que están los enlaces de nuevo... y el blog está quedando muy bien...
Yo es que visito vuestros blogs pero desde el enlace de aquí, y si los quitabais permanentemente estaba perdida!!! jajaja :P:P

mkazumi ha dit...

eeiii! tot i que dilluns vaig fer l'últim examen tenia una bona raó per no venir: em van regalar un armari i l'havia d'anar a buscar! M'estic canviant de pis, així que estic una mica ocupada amb tants preparatius, sobretot recol·lectant mobles, que el pis està pelat, pelat!!

Espero que dilluns no tingui cap contratemps!!

Per cert, la plantilla, genial!

ramon ha dit...

Ui, perdona Jack...
Molta sort a tu també, company!