Canvi de costat!

dimarts, 25 de novembre de 2008

Aquest cop estava reservat el “nostre” lloc a l’orxateria, i ens hem situat baixant a l’esquerra. Per això, o per què no he escollit la llana adient per al projecte, estava més espès del normal. Però allà va la crònica.

Belén estava teixint un coll amb llana verda acrílic artesanal de Barcelana. Pushka, literalment, “estava folrant les boles de la Belén”. Sunsun, uns guants sense dits de llana de color vermell. Fèlix, “el novè intent de teixir la magic scarf”. Queta, un coll amb llana d’Ovillos. Pitiknitz, uns mitjons. Alejandra, un coll de fil de cotó i lli. Jenny, que avui ens visitava per primer cop (welcome!), un top amb “metallic yarn”. La Sra Trini, una xaqueta amb llana Pola d’Ovillos. Terry, un jersei per a nen petit amb llana Mondial. I Ramon, el cronista espès, un intent de casual scarf amb llana Sport d’Ovillos.

No sé si després de marxar s’ha afegit algú més a la trobada...Esta vez estaba reservado “nuestro” lugar en la horchatería, y nos hemos situado bajando a la izquierda. Por este motivo, o por no haber escogido bien la lana, he estado más espeso de lo normal. Pero allá va la crónica.

Belén estaba tejiendo un cuello con lana verde acrílica artesanal de Barcelana. Pushka, literalmente, “estaba forrando las bolas de Belén”. Sunsun, unos guantes sin dedos de lana de color rojo. Félix, “el noveno intento de tejer la magic scarf”. Queta, un cuello con lana de Ovillos. Pitiknitz, unos calcetines. Alejandra, un cuello de hilo de algodón y lino. Jenny, que hoy nos visitaba por primera vez (welcome!), un top con “metallic yarn”. La Sra Trini, una chaqueta con lana Pola de Ovillos. Terry, un jersey para niño pequeño con lana Mondial. Y Ramon, el cronista espeso, un intento de casual scarf con lana Sport de Ovillos.

No sé si después de irme se ha añadido alguien más a la quedada…

7 comentaris:

Felix ha dit...

y mi reputación desapareció y se esfumó con el viento que recorría la tarde........

Belén ha dit...

juas juas... pero vamos felix! si tú nunca has tenido reputación!

petons

Pushka ha dit...

te lo dije latralaralará....

albis ha dit...

¡Ahg! ¡Aún estás a tiempo de borrar el comentario, así nadie sabrá que el de la foto eres tú! ¡El crimen perfecto!

Per cert, quina eficàcia i rapidesa, Ramon.

Nutsue ha dit...

Ei, quin munt de projectes nous! serà que s'acosta Nadal?

cybernekanekane ha dit...

Ains, que me meo de risa con Félix...Y para colmo nos enseña el dedito corazón con todo su corazón...Un besote, jejejejejejejeje...ains, aún me estoy riendo...

ramon ha dit...

Ho sento, Fèlix, vaig dubtar de posar la foto però... ;P