Teixir... i xerrar!

dilluns, 11 d’agost de 2008

Avui ha estat una tarda relativament poc productiva. Molt xerrar i poc treballar. De fet, ha estat una trobada en petit comité de només sis dels membres de BK! L'agost està fent estralls!

Quan arribo, em trobo la Sra Trini i la Tere amb els seus respectius projectes. La Sra Trini segueix teixint a ganxet un drap de cuina, mentre que la Tere va avançant el jersei amb mànigues de rat-penat de color vermell.Al cap de poca estona arriba la Inés després d'algunes trobades sense venir ja que ha estat força enfeinada amb la mudança de pis. El projecte que està treballant és una bossa Christine amb llana Skimo vermella.


La Núria va alternant projectes, a quin més maco. Avui la trobem treballant uns mitjons Pink Zebra. I la Marta ens explica algun dels incidents que ha tingut amb els seus projectes. Ara està treballant uns mitjons amb cotó de Barcelana.I, finalment, jo (Ramon), ja estic acabant a ganxet els dos sobretaules de cotó cru. La Sra Trini em fa veure que el projecte lluirà més amb un ribetejat de color marró clar, en comptes de blanc.


Hoy ha sido una tarde relativamente poco productiva. Mucho hablar y poco trabajar. De hecho, ha sido un encuentro en pequeño comité de sólo seis de los miembros de BK! Agosto causa estragos!

Cuando llego, encuentro la Sra Trini y Tere con sus respectivos proyectos. La Sra Trini sigue tejiendo a ganchillo un trapo de cocina, mientras que Tere va avanzando el jersey con mangas de murciélago de color rojo.

Al poco rato llega Inés después de algunos encuentros sin venir ya que ha ha estado liada con la mudanza de piso. El proyecto que está trabajando es una bolsa Christine con lana Skimo de color rojo.

Núria va alternando proyectos, a cual más bonito. Hoy la encontramos trabajando unos calcetines Pink Zebra. Y Marta nos cuenta alguno de los incidentes que ha tenido con sus proyectos. Ahora está trabajando unos calcetines rojos de algodón de Barcelana.

Y, finalmente, yo (Ramon), ya estoy acabando a ganchillo los dos tapetes en algodón crudo. La Sra Trini me hace ver que el proyecto lucirá más con un reborde de color marrón claro, en vez de blanco.

3 comentaris:

mkazumi ha dit...

oh, molt bé, molt bé la crònica!! Quina enveja que em feu!!

visca les cròniques en català!!

Nutsue ha dit...

Si, érem poquets però vem passar una bona estona igualment! I dilluns que ve tornem-hi!

Imma ha dit...

Hola!

Sóc una gran aficionada a teixir i xerrar, he trobat el vostre blog, navegant i la veritat és que m'agradat trobar-vos! On us trobeu normalment per teixir i xerrar? m'agradaria afegir-me algun dia!

Moltes Gràcies i continueu així!
Imma