Reunió del 2 de Novembre de 2011

dilluns, 7 de novembre del 2011

Ens vàrem trobar un altre cop la Carme, l'Imma i jo.

La Carme estava teixint una jaqueta Paris, de la Veera Välimäki. Hi havia tingut problemes, perque desprès de fer el forat de la màniga, s'havia oblidat de tornar a enganxar els punts a l'espatlla i no se n'havia adonat fins a mitja esquena. Amb la seva paciència habitual, no va intentar fer cap nyap, sino que ho va desfer tot, va unir els punts que feien falta, i va reteixir. Bravo!



L'Imma estava teixint un coll extrallarg (volia poder ser capaç de fer un par de voltes) en punt d'arròs i llana Noro comprada a Retrosaria, la botiga de la Rosa Pomar. S'ho prenia amb calma, per que té la intenció de teixir regals de Nadal per cadascuna de les seves 10 tietes! Ànims guapa!!



Jo estava acabant de teixir la part calada del meu xal Annis.



A més a més de teixir i veure cafè, varem estar xerrant molt sobre properes quedades i aventures crafty. Ja us anirem posant al dia!

La nostra propera reunió serà el dimecres 7 de desembre a partir de les 18:00 a un lloc nou: La Dolça, c/Cabestany 24 (plànol).

3 comentaris:

Carme ha dit...

No es poden fer nyaps, després els veus sempre!
Ara ja he passat l'esquena, el forat de la segona màniga i estic enfilant l'altre davant. Per la propera trobada em veureu fent les mànigues!
És fantàstic tornar a quedar per fer mitja, sobretot ara que arriba el "bon temps"

Sunsun ha dit...

Digues que sí, que no es poden fer nyaps... sinó te n'enpanadiràs sempre!

Isa ha dit...

Que bé que us trobeu una altra vegada! Tan de bo pugui passar un dia a veure's!