Cafeteries "knit-friendly"?

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Després de l'accidentada trobada de fa una setmana, avui hem tornat a la normalitat, a una orxateria on sí som benvinguts. Haurem de començar a classificar les cafeteries en si són o no "knit-friendly"?

Mkazumi ha acabat de teixir aquest simpàtic pop, finalitzat a la trobada amb el detall del cul i de la cara. Ha començat, també, un cocodril ben graciós.


Albis està teixint els mitjons de trobades anteriors, però ens ha deixat ben clar que està acabant el segon dels mitjons. Consta en acta.


La Sra Trini, la reina del ganxet, està teixint una bossa amb llana d'Ovillos.


I Martin's? Què dir de Martin's? Ha acabat el February Lady Sweater i ens ha ensenyat el plaid que està acabant a patchwork per al bressol del seu nadó que naixerà en uns mesos. Sobren les paraules.



Pitiknitz va avançant a bon ritme el Double breasted seed stich jacket (pronunciat per ella queda genial).


Noemí està teixint el Seas Shawl, que li està quedant preciós. Dubte filològic: és Seas o Sea's? Pitiknitz ens ho ha aclarit.


Marga, alias "socks-machine", doncs això... uns mitjons. Ah, ens ha portat uns croissans i unes ensaïmades pel seu aniversari. Per molts anys, noia!



I, finalment, el male power! Víctor (els inicis d'una bufanda), Félix (una altra bufanda, i no us perdeu el detall de les seves agulles lluminoses!) i Ramon (la neverending baby blanket).




I fins aquí la crònica. Bona setmana a totdon i tothom.


¿Cafeterías "knit-friendly"?

Después de la accidentada quedada de hace una semana, hoy hemos vuelto a la normalidad, a una horchatería donde sí somos bienvenidos. ¿Tendremos que empezar a clasificar las cafeterías en si son o no "knit-friendly"?

Mkazumi ha acabado de tejer este simpático pulpo, finalizado en la quedada con el detalle del culo y de la cara. Ha empezado, también, un cocodrilo bien gracioso.

Albis está tejiendo los calcetines de quedadas anteriores, pero nos ha dejado bien claro que está acabando el segundo de los calcetines. Consta en acta.

La Sra Trini, la reina del ganchillo, está tejiendo una bolsa con lana de Ovillos.

¿Y Martin's? ¿Qué decir de Martin's? Ha acabado el February Lady Sweater y nos ha enseñado el plaid que está acabando a patchwork para la cuna de su bebé que nacerá en unos meses. Sobran palabras.

Pitiknitz va avanzando a buen ritmo el Double breasted seed stich jacket (pronunciado por ella queda genial).

Noemí está tejiendo el Seas Shawl, que le está quedando precioso. Duda filológica: ¿es Seas o Sea's? Pitiknitz nos lo ha aclarado.

Marga, alias "socks-machine", pues eso... unos calcetines. Ah, nos ha traído unos croissans y unas ensaimadas por su cumpleaños. ¡Muchas felicidades, chica!

Y, finalmente, el male power! Víctor (los inicios de una bufanda), Félix (otra bufanda, ¡y no os perdáis el detalle de sus agujas luminosas!) y Ramon (la neverending baby blanket).

Y hasta aquí la crónica. Feliz semana a todas y todos.

8 comentaris:

greta ha dit...

Buena y rápida crónica. Vamos como siempre.
Un peto

mkazumi ha dit...

està claríssim que dir que teixeixes el cul d'un pop, dit en castellà sona molt pitjor... ;)

albis ha dit...

Jajaja, m'ha agradat això del knitting-friendly! A l'entrada de les cafeteries hi haurien de posar un cartell amb unes agulles tatxades o no, depenent si són knitting-friendly. Ja sabeu, igual que el símbol de si es permet o no fumar.

I, és veritat, crec que ahir vam fer rècord d'homes!!

Queta ha dit...

Us trobo a faltar!! Els horaris del petit Ventura no són knitting-friendlys i em costa passar-me per la trobada. Dilluns vinent miraré d'arreglar-m'ho i venir a fardar una mica de bebé!! Un petonet a tots!! Q

Nutsue ha dit...

Potser serà que és l'hora de dinar però després de veure les pastes encara em fa més ràbia no haver pogut venir (Felicitats Marga). De moment s'han acabat els dilluns amb feina fins a les 21'00h així que ens veurem el proper!!!

Cole& ha dit...

Que treballadors i treballadores! Que bonic el seas shawl tant la llana com el patró!
Quants nois!! :O així m'agrada! diversitat! A veure si dintre d'un temps s'igualen els percentatges a 50% i 50%!

Cole& ha dit...

Per cert, les agulles lluminoses molen mil! No n'hi ha de ganxets lluminosos? On van les piles?

crochetking ha dit...

Holaaaaaaaaaa!!!!!!! jo també m'he animat amb això dels blogs... Soc el Victor i espero que ens continuem veient...

Petonets a tots i totes!