Tints i llanes

dilluns, 11 de maig del 2009

Fa uns dies, com ja s'ha comentat en una altra crònica, Tintes Iberia es va posar en contacte amb BK per si volíem provar els seus tints i que féssim els corresponents comentaris. Alguna de les integrants de BK va acceptar el repte i els estan provant. Estem ansioses per veure els resultats!

Anem per la crònica de la trobada d'avui. Yolanda està treballant una jaqueta d'un bonic color teula, mentre que la Sra Trini està teixint una flassada amb granny squares.


Francesca està gairebé acabant una bossa a ganxet i, a la següent fotografia, hi trobem els projectes de Martin's (el robot Bender i el pijama sexi) i Ramon (la Mesh scarf a ganxet).



Tot seguit, podem veure els projectes de Carme (una bossa), Enerbyknits (un coll de color verd clar) i Araceli (uns mitjons de color verd).




Sunsun està teixint la Silk Kerchief i, PitiKnitz, uns leg warmers amb llana Lion Brand Baby soft de color negre. A la següent fotografia, podem veure els projectes de Gemma i Isabel: uns pollets d'amigurumi.



I, finalment, els projectes de Chris (una flassada), i de Nina (una bufanda) i Marga (un xal d'estiu amb llana de Barcelana).



I aquesta és la crònica de la trobada d'avui. Fins la setmana vinent.


Tintes y lanas

Hace unos días, como se ha comentado en una crónica anterior, Tintes Iberia se puso en contacto con BK por si queríamos probar sus tintes y que hiciésemos los correspondientes comentarios. Alguna de las integrantes de BK acceptaron el reto y los están probando. ¡Estamos ansiosas por ver los resultados!

Vamos por la crónica de la quedada de hoy. Yolanda está trabajando una chaqueta de un color teja my bonito, mientras que la Sra Trini está tejiendo una manta con granny squares.

Francesca está acabando una bolsa a ganchillo y, en la siguiente fotografía, encontramos los proyectos de Martin's (el robot Bender y el pijama sexi) y Ramon (la Mesh scarf a ganchillo).

Seguidamente, podemos ver los proyectos de Carme (una bolsa), Enerbyknits (un cuello de color verde claro) y Araceli (unos calcetines de color verde).

Sunsun está tejiendo la Silk Kerchief y, PitiKnitz, unos leg warmers con lana Lion Brand Baby soft de color negro. En la siguiente fotografía, podemos ver los proyectos de Gemma y Isabel: unos pollitos de amigurumi.

Y, finalmente, los proyectos de Chris (una manta), y de Nina (una bufanda) y Marga (un chal de verano con lana de Barcelana).

Y esta es la crónica de la quedada de hoy. Hasta la semana que viene.

9 comentaris:

Aninia ha dit...

Era la primera vegada que estava amb vosaltres i m'ho vaig passar d'allò més be.
Petons!!
Araceli

albis ha dit...

Ramon, sempre tan diligent, bona crònica.

Us vaig trobar a faltar :(

Quins projectes tan xulos, e robot Bender m'ha enamorat absolutament!!!

Per cert, no parleu gaire cosa de tints sense mi que després em perdo, eh!!!

Petonets!!!!!!!!

albis ha dit...

Suprimeix el comentari de: home made, hand made...

Blogger albis ha dit...

Per cert, la bufanda de la Nina és aquella de colors feta amb punt bobo??? Així que ara has agafat la mitja també, eh, què bé!!! Quin perill, mare i filla juntes, si la Nina és tan veloç com la Marga aviat ompliran la casa de labors i llanes.

ramon ha dit...

Albis, campanera!

La bufanda de la Nina és la de sota, de color blanc-cru. El projecte de colors que dius és la flassada de la Chris.

greta ha dit...

Alba yo también te encontré a faltar guapa, y la Nina de momento es crochetera.. Quizá con el tiempo siente la cabeza jajá, tema tintes si tienes necesidad yo pongo la cocina. Ramón eres una maquina.

Unknown ha dit...

Que rapida aquesta crònica...

Molta gento nova en aquesta quedada.

Alba et varem trobar a faltar...

Cole& ha dit...

Alba sento desil·lusionar-te XDD però no m'he passat a la mitja encara!

Ramon que ràpid!! el hombre bala :O

Per cert ja m'he fet un blog (sip, al final he sucumbit XD)http://elovillodeneko-chan.blogspot.com/ em podeu posar a la llista de bk? :)

BK ha dit...

Au, Nina, ja estàs a la llista!

Cole& ha dit...

merci! Aixo es un vici XD ara nomes falta q vagi actualitzant(no em deixa posar accents desde l'ipod)