No-crònica d'una mini-trobada

dilluns, 20 d’abril de 2009

Avui els membres de BK hem estat com el temps plujós que estem tenint a Barcelona aquests dies: totalment emboirats. La trobada d'avui ha estat de les menys nombroses que recordo: Albis, Ioulia, Marga, Martins, Nutsue i Ramon.

Hem teixit molt poc, alguns més que altres, i per no fer no hem fet ni fotografies. I no us podeu imaginar el difícil que és escriure quatre paraules de la no-crònica d'aquesta mini-trobada.

Albis s'ha oblidat les agulles de teixir, però li hem deixat material per fer un altre quadradet per a la seva flassada. Ioulia ens ha ensenyat l'armilla de llana de color morat ja acabada, i n'ha començat una altra de color teula. Martin's ha xerrat molt però de treballar, poc. Amb MargaNutsue he coincidit poca estona, i quan m'he anat no havien tret cap projecte. I, finalment, jo, Ramon, segueixo avançant la Mesh Scarf a ganxet.

Mare de Déu, quina crònica més patètica!


Hoy los miembros de BK hemos estado como el tiempo lluvioso que estamos teniendo estos días en Barcelona. La quedada de hoy ha sido de las menos numerosas que recuerdo: Albis, Ioulia, Marga, Martins, Nutsue y Ramon.

Hemos tejido muy poco, algunos más que otras, y por no hacer no hemos hecho ni fotografías. Y no os podéis imaginar lo difícil que es escribir cuatro palabras de la no-crónica de esta mini-quedada.

Albis se ha olvidado las agujas de tejer, pero le hemos dejado material para hacer otro cuadrado para su manta. Ioulia nos ha enseñado el chaleco de lana de color morado ya finalizado, y ha empezado otro de color teja. Martin's ha hablado mucho pero de trabajar, poco. Con Marga y Nutsue he coincidido poco rato, y cuando me he ido no habían sacado ningún proyecto. Y, finalmente, yo, Ramon, sigo avanzando la Mesh Scarf a ganchillo.

Madre de Dios, ¡que crónica más patética!

10 comentaris:

Lua ha dit...

Jejeje, Ramon, noi!!! no siguis tant passimista...

la veritat és que el temps no acompanyava... i jo estic completament parada amb tema tejeril, a veure si m'animo un xic!!!

petons a tothom!!!!

Prunila ha dit...

Hola, oh quina pena, la veritat és que vaig estar per bcn però tan tard que finalment no vaig passar ... i a davant meu una moto va atropellar una noia, ufff! per poc m'agafa a mi, quin dia! molts petons!!!!!!!!!

ramon ha dit...

Eps, què no sóc pessimista! Si va ser força còmic. ;)

Caram, Pruni, espero que la noia atropellada es trobi bé. Vaja ensurt!

Queta ha dit...

Us trobo a faltar, dilluns vinent no falto!!

greta ha dit...

Pocos pero bien avenidos, aunque después nos quedamos hasta casi las 21,30 dándole a la sinhueso, el próximo lunes seguro que seremos más.

Anònim ha dit...

Hola,

veig que no sóc l'única "campanera". Pero no us preocupeu la propera setmana, sí!!!
Ens veiem el dilluns!

Zeltia

Nutsue ha dit...

No, de patètica no n'és gens la crónica. Simplement has explicat que estàvem tots com el temps! És curiós aquest efecte cadena...Sigui com sigui, després ens vem animar una mica i vem començar a teixir i per una vegada em sembla que no he de desfer! tot un éxit!

Martins ha dit...

ei que jo al final vaig estar amb la Nina fent flors de ganxet

rosa ha dit...

Ramón muy buena crónica aunque empezaras tarde. Te hago notar que no has puesto mi enlace y como tengo nuevas labores puede interesar lo que he hecho.
saludos.

Anònim ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛