Nadons i projectes!

dilluns, 27 d’abril del 2009

Avui he arribat una mica tard i, quan m’he posat a teixir, ja començaven a desfilar alguna de les integrants de BK: Sra Trini, Zeltia, Pushka, Enerby, Alejandra, Rosa... Ho sento, noies, no tinc ni fotografies ni quins projectes porteu entre mans.

Però... molt bones notícies! En breu, a BK començarem a veure molts projectes de robeta per a nadó. Avui han vingut dues de les futures mamis. Felicitats, noies.

I comencem aquesta crònica. Mª Jesus i Lourdes estan teixint la Meandering Vines Shawl i una bufanda, respectivament, mentre que Lua porta molt avançat un mocador d'estiu de seda... i acer (?). Al seu costat conversava animàdament la Queta, que aquest cop no duia cap projecte.



Marga tot just ha començat una jaqueta, mentre que Sunsun ja té gairebé acabats uns mitjons. Ha dit que tenien forma de gat (o ho he entès malament o jo no tinc imaginació o...).



Seguim. Albis, combinant amb altres projectes, va avançant la jaqueta per al seu pare d'un bonic color granatós. Pitiknitz, que lluïa un més que envejable bronzejat, va teixint un modificat Katharine Hepburn cardigan.



I, finalment, Martin's està acabant uns mitjons amb llana Fabel (regal de Marga), Nutsue està teixint una jaqueta amb lace, i Ramon segueix amb la Mesh scarf a ganxet.




Voldria acabar dedicant la crònica a la "still alive" Belén, que "sigue vivita y coleando aunque muy cansada". Ànims, noia. T'esperem ben aviat per BK.


¡Bebés y proyectos!

Hoy he llegado un poquito tarde y, cuando me he puesto a tejer, ya comenzaban a desfilar alguna de las integrantes de BK: Sra Trini, Zeltia, Pushka, Enerby, Alejandra, Rosa... Lo siento, chicas, no tengo ni fotografías ni que proyectos teneis entre manos.

Pero... ¡muy buenas noticias! En breve, en BK empezaremos a ver muchos proyectos de ropita para bebé. Hoy han venido dos de las futuras mamás. Felicidades, chicas.

Y empezamos esta crónica. Mª Jesus y Lourdes están tejiendo la Meandering Vines Shawl y una bufanda, respectivamente, mientras que Lua lleva muy avanzado un pañuelo de verano de seda... y acero (?). A su lado conversaba animádamente Queta, que esta vez no llevaba ningún proyecto.

Marga acaba de empezar una chaqueta, mientras que Sunsun ya tiene casi acabados unos calcetines. Ha dicho que tenían forma de gato (o lo he entendido mal o yo no tengo imaginación o...).

Seguimos. Albis, combinando con otros proyectos, va avanzando la chaqueta para su padre de un bonito color granate. Pitiknitz, que lucía un más que envidiable bronceado, va tejiendo un modificado Katharine Hepburn cardigan.

Y, finalmente, Martin's está finalizando unos calcetines con lana Fabel (regalo de Marga), Nutsue está tejiendo una chaqueta con lace, y Ramon sigue con la Mesh scarf a ganchillo.

Quería acabar dedicando la crónica a la "still alive" Belén, que "sigue vivita y coleando aunque muy cansada". Ánimos, chica. Te esperamos pronto por BK.

11 comentaris:

albis ha dit...

El mitjons de la Sunsun porten un gatet amagat, tot i que no es veu a la foto. Són moníssims, jo fa temps que me'ls vull fer.

Quina rapidesa amb la crònica! Ens veiem!!

Belen ha dit...

ei familia!
espero poder tornar en breu, estic molt millor. Gràcies per tots els ànims i fins molt aviat!

petons

Lua ha dit...

Molt bona cronica!!!! thankius!!!!

Ah, i sí... sobre l'interrogant que has posat en el que estic teixint, sí és acer, és correcte! No és 100% acer, està clar... pero porta acer! ;)

petons!

ah, i felicitats a les futures mares!
i una abraça belen!

Martins ha dit...

molt bona crónica Ramón i molt ràpid!!

Sunsun ha dit...

Com be diu Alba, els mitjons estan teixits d'una manera en que depenent de com els mires... hi veus un gat!

:-)

greta ha dit...

Que velocidad, casi me da UN vértigo, buena crónica Ramón, por cierto los calcetines de Sunsun precioso, sencillamente me he enamorado de ellos...será por los calcetines por ellos mismos o por mi fascinación por los gatos o por las dos cosas.

elsenyordelosganchillos ha dit...

Ara que suposadament ja estic lliure els dilluns i podria venir, sempre hi ha alguna cosa que ho complica.

Espero que aquest dilluns pugui ser, però hi ha un assaig que m'amenaça...

Molts records i ànims per a tothom!!!

Queta ha dit...

és un nen!!! ahir li vam veure la carona i tot!!! aquestes ecos 4D són una passada!!! i no és perquè sigui el meu, però és el bebé de 22 setmanes més guapu del món!!!! JAJAJAJAJAJA!!!!

ramon ha dit...

Moltes felicitats! Es dirà Ramon, oi? ;)

I, perdona Queta, però això és amor de mare. Semblen uns aliens en les ecos 4D! Fan por!

Queta ha dit...

si s'hagués de dir ramon sí que semblaria un alien!!!!!

Pespuntestes ha dit...

Que envidia. Yo siempre he querido hacer calcetines y la verdad es que no me salen :(

Besets