Guinness, sidra i... llana!

dilluns, 5 de gener de 2009

Nit de Reis. Aquest cop hem traslladat la trobada al pub irlandès "Michael Collins", al costat de la Sagrada Família, per tal d'evitar les aglomeracions del centre de la ciutat degut a la Cavalcada de Reis. Això s'ha fet notar en l'assistència, però han vingut per primer cop la Magda i la Marta. Benvingudes.

La Belén està teixint un coll per al seu pare amb una llana de color xocolata. Ha començat avui però, al final de la trobada, el projecte ja començava a tenir cara i ulls. La Pushka està teixint una bufanda amb llana Mecha d'Ovillos. La Marga (que ens va portar un Panetone per berenar) ja té gairebé acabats uns mitjons, molt macos, amb llana Fabel de Garnstudio's. La Magda ens ha ensenyat un jersei amb una llana peludeta de color gris perla i està teixint una armilla amb llana de color blau fosc (no hem fet foto). La Marta, amb la tècnica amigurumi, està fent un conillet. La foto és una mica tètrica, ja que sembla un conill esquarterat. I en Ramon, segueix amb la ribbed scarf amb llana negra d'Anny Blatt.

I, per acabar, només desitjar-vos que els Reis us portin molts regals.Noche de Reyes. Esta vez hemos trasladado la quedada al pub irlandés "Michael Collins", cerca de la Sagrada Família, para evitar las aglomeraciones en el centro de la ciudad debido a la Cabalgata de Reyes. Esto se ha notado en la asistencia, pero han venido por primera vez Magda y Marta. Bienvenidas.

Belén está tejiendo un cuello para su padre con lana de color chocolate. Ha empezado hoy pero, al final de la quedada, el proyecto ya empezaba a tener cara y ojos. Pushka está tejiendo una bufanda con lana Mecha de Ovillos. Marga (que nos trajo un Panetone para merendar) ya tiene casi acabados unos calcetines, muy bonitos, con lana Fabel de Garnstudio's. Magda nos ha enseñado un jersey con una lana peludita de color gris perla y está tejiendo un chaleco con lana de color azul oscuro (no hemos hecho foto). Marta, con la técnica amigurumi, está haciendo un conejito. La foto es un poco tétrica, ya que parece un conejo descuartizado. Y Ramon, sigue con la ribbed scarf con lana negra de Anny Blatt.

Y, para finalizar, sólo desearos que los Reyes os traigan muchos regalos.

7 comentaris:

Belén ha dit...

ostres noi, això és rapidesa...molt bona crònica!

la veritat es que ens ho hem passat bé oi? i el panetone de la marga mmmm...

jo pels reis estic tranquila pq aquest any he estat MOLT bona nena!

petons

cybernekanekane ha dit...

Espero que los reyes os traigan muchas cositas a todos. Y que sean de lanaaaaaaaa.

greta ha dit...

No eres Ramón sino Billy el rápido eres lo más plus en crónicas y que no se ofenda nadie... que sois muy sensibles.
Por cierto Belén la moral que no decaiga... sigue queriéndote tanto y ya me contaras si los Reyes han opinado lo mismo que tu.

Un besito a todos.

ramon ha dit...

Sí, si... Billy el ràpido!!!
Doncs no serà teixint! 8(

Prunila ha dit...

Billy molt xula la crónica!!! Com han anat els Reis? jo molt malament perque després del cumple -i el tió- només m'han portat que que xorradetes per la cuina ;-) Petons!!!

Martins ha dit...

hola, bona cronica, fins dilluns!!

ramon ha dit...

Òndia, Marta, dona de poques paraules... escrites!!! ;)