Iniciem el mes de juny

dilluns, 2 de juny del 2008

p style="visibility:visible;">


A les sis de la tarda, poc a poc, comencen a arribar a La Valenciana els membres de Barcelona Knits! amb els seus respectius projectes.

[debolsillo] està teixint una bossa de "Nettle Yarn" de All you knit is love, a l'igual que [Belén], que teixeix a ganxet una bossa de cotonet de color lavanda. El Clapotis de [Sunsun] ja comença a pendre forma.

Per altra banda, [Francesca] ha avançat força els seus mitjons toe-up amb el magic loop. [Nutsue] segueix amb els seus inacabables Cable Rib Socks. [CrazyVet] va treballant el xal Evergreen amb la llana merino del destash de Paulina. [Sol] està a punt d'acabar un foulard amb botoné seda de Barcelana.


[Angela] va teixint el Grannie Smith Cardigan amb cotó Katia de color negre. Chris, de Chicago i que estarà una temporada amb nosaltres (benvinguda), es troba en els inicis d'una gorra de cotó per a la seva filla. [Jennifer] un escharpe de Cotton viscosa, [Miquel] un shawl de seda de sari i Tura, bufona com sempre, de moment no teixeix res però tot arribarà.


Finalment, en la secció nadons, [Martin's] està teixint un jersei de cotó per a nadó. També Hilda està treballant un jersei de nadó color cava. La Sra Trini, una manteta de nadó a ganxet, i en [Ramón], una manteta de nadó amb granny squares a ganxet.



A las seis de la tarde, poco a poco, empiezan a llegar a La Valenciana los miembros de Barcelona Knits! con sus respectivos proyectos.


[debolsillo] está tejiendo una bolsa de "Nettle Yarn" de All you knit is love, al igual que [Belén], que teje a ganchillo una bolsa de cotonet color lavanda. El Clapotis de [Sunsun] ya empieza a coger forma.


Por otro lado, [Francesca] ha avanzado bastante sus calcetines toe-up con el magic loop. [Nutsue] sigue con sus inacabables Cable Rib Socks. [CrazyVet] va trabajando el chal Evergreen con la lana merino del destash de Paulina. [Sol] está a punto de finalizar un foulard de botoné seda de Barcelana.


[Angela] va tejiendo el Grannie Smith Cardigan de algodón Katia de color negro. Chris, de Chicago y que estará una temporada con nosotros (bienvenida), se encuentra en los inicios de elaborar un gorro de algodón para su hija. [Jennifer] un escharpe de Cotton viscosa, [Miquel] un shawl de seda de sari y Tura, preciosa como siempre, de momento nada pero todo llegará.


Finalmente, en la sección bebés, [Martin's] está tejiendo un jersey de algodón para bebé. También Hilda está trabajando un jersey de bebé color cava. La Sra Trini, una mantita de bebé a ganchillo, y [Ramón], una mantita de bebé con granny squares a ganchillo.



Publicado por: Ramón